KONTAKTA

BACALA INVEST AKTIEBOLAG
Org. nr. 556370-4369

TELEFON
08-26 66 62

BESÖKSADRESS
Sveavägen 135
11346 Stockholm

FAKTURAADRESS
Box 23047
10435 Stockholm

 

MAILA

MAIL TILL ORDER
order@bacala.se

MAIL TILL WEBSHOP
webshop@bacala.se

MAIL TILL EKONOMI
ekonomi@bacala.se

 

KONTORSTIDER

MÅNDAG- FREDAG
08:30-16:00

LÖRDAG
Stängt

SÖNDAG
Stängt

SÄRSKILDA DAGAR
ÖPPETTIDER

 

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Köp- och leveransvillkor

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du angivit i dina kunduppgifter. Har du inte fått någon orderbekräftelse har vi inte mottagit din order.

Orderbekräftelsen är en specifikation på din beställning. Vår ambition är att lagerföra alla produkter i vårt standardsortiment i webshop.ballonger.nu. Skulle något ändå vara slut kontaktar vi dig som kund. Alla beställningar skickas inom 48 timmar (arbetsvecka)

Frakt

Vi skickar endast varor inom Sverige. I webshoppen kostar frakten 90kr. Order som överstiger 2000 kr skickas fraktfritt. Du kan följa dina paket på www.dhl.se eller www.posten.se

DHL Servicepoint: Paketet skickas till närmaste servicepoint utlämningsställe, du får avisering via sms eller e-post när ditt paket finns att hämta. Sändningsnumret och information om din närmaste DHL servicepoint hittar du i den orderbekräftelse vi skickar till din angivna e-postadress när paketet skickas från oss. Har du frågor kring din försändelse ber vi dig kontakta oss på: webshop@bacala.se

DHL Paketet skickas med leverans till dörren. Det är viktigt att någon finns på plats för att ta emot paketet. Leverans sker vardagar mellan 9-17. Outlösta paket går i retur till oss, vi tar ut en avgift på 250kr för detta. (Läs mer under outlösta paket.)

Till DHL paket kan du välja en tilläggstjänst för expressfrakt till de flesta orter i Sverige. Vill du använda denna tjänst ber vi dig kontakta oss på webshop @bacala.se innan du genomför ditt köp för att säkerställa att den ort du vill ha paketet till omfattas av denna tilläggstjänst.

Avhämtning
Du kan välja att hämta ut ditt paket på vårt utlämningsställe, Ballongverkstan, Sveavägen 133, Stockholm. För öppettider se Ballongverkstan.se. Vi meddelar dig via e-post när ditt paket finns klart att hämta. Ta med din orderbekräftelse och uppge ordernr.

Betalning
Kortbetalning
Vi accepterar Visa och Mastercard. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till DIBS betalväxel. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i PUL.

Faktura
Vi använder Klarna för vår hantering av fakturor.
Vid betalning med faktura tillkommer 30kr i avgift. Betalningsvillkor är 15 dagar.

Du fyller i dina uppgifter och det är Klarna som godkänner ditt fakturaköp. Fakturan hos Klarna aktiveras när paketet skickas från Bacala.se. Klarna skickar fakturan till den e-postadress som du angivit i dina kunduppgifter till Klarna. Vid försenad betalning är det Klarna som skickar ut påminnelse, och ni debiteras avgift enligt gällande lag.

Om du väljer att göra en retur måste du först betala fakturan till Klarna. När vi fått dina varor i retur kommer vi att göra en återbetalning till dig. Läs mer om retur nedan.

Har du frågor kring din faktura skall du alltid kontakta KLARNA, ring dem på 08-120 20 10 eller e-posta på info@klarna.se. Du kan även hitta information på deras hemsida; www.klarna.se

Leveranstid

Vi skickar dina varor inom 48 timmar (arbetsvecka) efter beställning. Avvikelser kan förekomma, i sådana fall kontaktar vi dig via e-post. Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid. Har du betalat varorna i förskott återbetalar vi dig senast inom 30 dagar.

Restorder
Om något skulle vara slut i lagret så kontaktar vi er hör om produkten ska vara på restorder eller om ni vill ta bort den och beställa den igen vid nästa tillfälle.

Ångerrätt/öppet köp/byte/retur
Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med en vara du köpt så kontakta oss direkt. Vi gör alltid allt vi kan för att du ska bli nöjd. Innan du kan returnera en vara måste du kontakta oss för att få en godkänd retur.

Du måste meddela oss via e-post till: webshop@bacala.se om du vill göra en retur eller ångrat ditt köp. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. När vi fått dina varor i retur kommer vi att göra en återbetalning till dig.

Har du valt faktura som betalningsalternativ i webshoppen och väljer att göra en retur måste du betala fakturan till Klarna. Du får själv stå för returfrakten. Vi kan endast ta emot returer som är skickade till vår leveransadress Sveavägen 133, 113 46 Stockholm. Paket som vi måste hämta ut är inte en godkänd retur. Vi förbehåller oss rätten att neka retur av specialorder eller icke standardsortiment. En retur måste göras inom 7 dagar.

Reklamationer
Innan du kan reklamera en vara måste du kontakta oss för att få en godkänd reklamation. Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara eller en återbetalning för varan. Du måste meddela oss på webshop@bacala.se inom 7 dagar efter det att du mottagit dina varor. Du får en returfraktsedel från oss, bifoga din orderbekräftelse eller en kopia av den.

Outlösta paket
För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket om 250 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt att mottagna det i retur.

OBS! Har du valt faktura som betalningsalternativ i webbshoppen och inte hämtar ut ditt paket kvarstår kravet hos Klarna.

Om du inte hämtar ut ditt paket måste du ändå betala fakturan till Klarna. Om vi fått dina varor i retur kommer vi kontakta dig för att göra en återbetalning. Har du frågor kring din faktura skall du alltid kontakta KLARNA, ring dem på 08-120 20 10 eller e-posta på info@klarna.se
Du kan även hitta information på deras hemsida www.klarna.se

Säkerhet
Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut personuppgifter eller e-postadresser utan medgivande från personen i fråga.

Övrigt
Vi reserverar oss för text, pris och bildfel i vår webbshop. All text, grafisk design, logotyper, bilder etc tillhör Bacala Invest AB Bacala.se och får inte kopieras. Priser anges exkl moms.

Tvist
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.