KONTAKTA

BACALA INVEST AKTIEBOLAG
Org. nr. 556370-4369

TELEFON
08-26 66 62

BESÖKSADRESS
Sveavägen 135
11346 Stockholm

FAKTURAADRESS
Box 23047
10435 Stockholm

 

MAILA

MAIL TILL ORDER
order@bacala.se

MAIL TILL WEBSHOP
webshop@bacala.se

MAIL TILL EKONOMI
ekonomi@bacala.se

 

KONTORSTIDER

MÅNDAG- FREDAG
08:00-14:00

LÖRDAG
Stängt

SÖNDAG
Stängt

SÄRSKILDA DAGAR
ÖPPETTIDER

 

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Vi älskar omtanke och kärlek!

Vår affärsidé är att göra det enkelt för dekoratörer och butiksägare att driva sitt företag. Detta vill vi uppnå genom att erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser och en glad och trevlig service. Vi värderar relationer och samarbete och ser fram emot att hjälpa våra kunder att att växa genom att dela med oss av vår erfarenhet och att jobba med bra leverantörer som levererar bra produkter.

Bacala | din partygrossis
Sedan starten 1991 har efterfrågan på ballonger ökat och det glädjer oss att vi tillsammans med våra kunder fortfarande hittar nya användningsområden.
Vi är ett litet företaget och som tror på snabb och personlig service lika mycket som kvalitén på våra produkter.

Bacala fokuserar på grossist verkstamhet av ballonger och partyprodukter. Sedan 2003 har vi arbetat som ett grossistföretag och har jättebra relationer med våra leverantörer.

Bacala började sin grossist verkstamhet med att sälja ballonger och har idag tre av världens ledande ballongföretag under sina vingar. Under åren har sortimentet växt och blivit mer än bara ballonger och idag arbetar vi med våra leverantörer och söker ständigt efter att utvecklas och kunna utöka vårat sortiment.

VI har 25 års erfarenhet i ballongbranchen och har hjälp ett antal att starta upp partybutiker. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och vi vill gärna hjälpa er att lyckas. Partyindustrin växer så det knakar i Sverige och det finns utrymme för fler partybutiker. Hör gärna av er så kan vi snacka mer om ballonger och party!