KONTAKTA

BACALA INVEST AKTIEBOLAG
Org. nr. 556370-4369

TELEFON
08-26 66 62

BESÖKSADRESS
Sveavägen 135
11346 Stockholm

FAKTURAADRESS
Box 23047
10435 Stockholm

 

MAILA

MAIL TILL ORDER
order@bacala.se

MAIL TILL WEBSHOP
webshop@bacala.se

MAIL TILL EKONOMI
ekonomi@bacala.se

 

KONTORSTIDER

MÅNDAG- FREDAG
08:00-14:00

LÖRDAG
Stängt

SÖNDAG
Stängt

SÄRSKILDA DAGAR
ÖPPETTIDER

 

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Qualatex World Tour 2017

Qualatex ger sig ut på turné med exklusiv lineup av instruktörer, splitter nya klasser, och ett utmärkt tillfälle att nätverka inom vår bransch. Var del av en internationell turné full av värdefulla designrecept och tekniker som kommer förbättra ditt företag och dina färdigheter ytterligare!

Mystery Box-tävling World Tour (7nov)
Bara 10 platser! En livetävling där deltagarna får 30 minuter på sig att skapa en ballongdesign. 1 vinnare kommer får ett diplom, en Mr Q-nalle och ett urval av Qualatex-ballonger. I slutet av världsturnen kommer 1 vinnare att bli utsedd till World Champion och vinna inträde till World Balloon Convention 2018 i San Diego, Kalifornien! Se nedan för anmälningsinstruktioner!

Qualatex WORLD TOUR
Tisdag 7 november
Max deltagarantal: 80 st. Max tävlande: 10 st.


9.00 Registrering
9.30-10.45 Utbildning del 1*
Paus
11-12 Utbildning del 2
12.30-13.00 Mystery Box-tävling
13.00 Festlunch och ballongquiz med fina priser
14.30-15.45 – Utbildning del 3
Paus
16.00-ca18.00 Utbildning del 4
18- Annonsering av vinnare och utdelning av certifikat.

DETTA INGÅR
• Anteckningsblock för utbildningarna • Digitala bilder på de designer som lärts ut • Produktlista för de designer som lärts ut • Exklusiv utbildning av erfarna och kända instruktörer • Marknads- och företagstips som kommer driva din verksamhet framåt • Festlunch med quiz och priser • Goodybag • Diplom • Möjlighet att tävla och vinna biljett till WBC! • Möjlighet att köpa en World Tour-t-shirt och vara en del av en liten, exklusiv skara.

* Designfokus: Best of bubbles! Du kommer lära dig använda Qualatex Bubbles på bästa sätt för en mängd olika tillfällen, inkl bordsdekorationer.

Qualatex MASTERCLASS
Onsdag 8 november.
Max deltarantal: 80 st

Varje tillfälle förtjänar en Qualatex-ballong

Bli inspirerad och uppdatera din portfolio med spännande nya designs med produkter från 2017 års sortiment. Instruktören Sue Bowler kommer att lära ut bukettdesign och dekor för alla livets viktiga tillfällen inklusive födelsedag, baby, bröllop med mera.

Instruktör: Sue Bowler, CBA.
Sue började arbeta med ballonger 1990 och arbetar idag dels som frilansande dekoratör med också som instruktör för Pioneer Balloon company. I sin roll hos Pioneer/Qualatex delar hon med glädje med sig av allt hon kan om branschen och lär ut sina enasteånde designs.

Sue har en stor  bredd som dekoratör och hon levererar till allt från stora företasevent till eleganta bröllop och gör även bordsdekorationer och miniskulpturer med ballonger. Många av hennes designs har blir säljframgångar runt om i världen och nu har alltså du möjlighet att lära av henne! 

Om du är nyfiken på Sue Bowler kan du kika in på hennes hemsida: www.suebowler.com/

Anmäl dig nu!

Boka tidigt för att få rabatt. Boka så här: Gå in på www.qualatex.com/worldtour. Välj vart du vill gå (Europé – Stockholm, Sweden). Anmäl dig till tävlingen här (det är gratis). Förbeställ en t-shirt om du vill ha.