KONTAKTA

BACALA INVEST AKTIEBOLAG
Org. nr. 556370-4369

TELEFON
08-26 66 62

BESÖKSADRESS
Sveavägen 135
11346 Stockholm

FAKTURAADRESS
Box 23047
10435 Stockholm

 

MAILA

MAIL TILL ORDER
order@bacala.se

MAIL TILL WEBSHOP
webshop@bacala.se

MAIL TILL EKONOMI
ekonomi@bacala.se

 

KONTORSTIDER

MÅNDAG- FREDAG
08:00-14:00

LÖRDAG
Stängt

SÖNDAG
Stängt

SÄRSKILDA DAGAR
ÖPPETTIDER

 

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Inställt!

Pga rådande situation med coronaviruset och osäkerhet kring fortsatt utveckling kommer de två utbildningarna att senareläggas på obestämd tid. Vi hoppas att tillsammans med Sue och Qualatex kunna genomföra dem senare i år. Vi beklagar såklart detta.

Masterclass – Simply Organics

Håll utkik efter nytt datum senare i år!

Denna masterclass är perfekt för ballongproffs som vill uppdatera sin dekorportfölj med de senaste och mest populära produkterna. Qualatex Bubbles kan anpassas för alla tillfällen och Sue kommer att visa hur du addera detaljer och lägger "the finishing touch" för att maximera din vinst vid försäljning. Det här är en praktisk och inspirerande kurs där du kommer att lära dig flera olika designer för olika tillfällen.

 Masterclass – Qualatex Bubbles och nya produkter

Håll utkik efter nytt datum senare i år!

I denna masterclass lär du dig behärska organisk dekor - en alltjämt växande stiltrend inom ballongdekor. Du kommer att lära dig både en mer strukturerad organisk dekor men även fristil. Vi jobbar i grupper som tillsammans kommer att skapa en centerpiece, ett stort hjärta, ramar och en fantastisk halvbåge. Efter kursen har du kunskaper för att kombinera ballonger i olika storlekar och färger för läcker organisk dekor.

Kurserna är på engelska och hålls av Sue Bowler som jobbar som utbildare på Qualatex

order@bacala.se

Gör din CBA (Certified Balloon Artist) examination i samband med vårens masterclass!

Har du pluggat on-linekursen och är redo för att bli en del av en exklusiv skara dekoratörer? Under kursdagarna kommer möjlighet ges att genomgå CBA Exam för att slutligen bli Certified Balloon Artist! Hör av dig till oss så berättar vi mer om du det går till och hur du bör förbereda dig! Minst 5 deltagare behövs för att vi ska kunna hålla examineringen.

Utbildning i ballongdekor - kom igång

VIll du jobba med ballonger och lära dig de väsentliga grunderna för att komma igång?

Vi kan hälpa dig på endast tre timmar då du får lära dig grunderna i ballongdekor och därefter kan böjra förstår hur de flesta ballongdekorationer är uppbyggda. Vi lär ut olika tekniker som gör att du i framtiden kan klara av att göra egna dekorationer, inspirerad av det du ser på bilder från andra dekoratörer.

Du får information om utrustning och tillbehör som behövs för att göra ballongdekorationer, samt att vi tillsammans gör dekoren vi går igenom. Till många ballongdekorationer används luft. Du får lära dig göra tre olika ballonggirlanger, med 4, 5 och 6-kluster. Girlanger används bland annat till ballongbågar och ballongpelare.

Du får även prova på att göra en-ballongsgirlanger, moln samt bollar bestående av flera ballonger (topiries) Vi går igenom dekor med helium och visar dig två enkla sätt att göra ballongbuketter.

Efter denna praktiska kurs har du lärt dig grunderna och teknikerna till ballongdekor, men har självklart mycket kvar att lära.

Vid överenskommelse kan vi även hålla kursen hos dig. Kontakta oss för mer information.

Maila till order@bacala.se om du är intresserad av att gå denna kurs så kommer ni överens om ett lämpligt kurstillfälle

Bli en CBA- Certifierad Ballong Artist

Det finns även en mycket bra DVD kurs framtagen av vår leverantör som vi kan rekommendera!

CBA Training kit (den är på engelska utan text). Där får du grundligt lära dig det som är värt att veta för att lyckas med ballongdekor.

Du kan registrera dig och göra ett skriftligt test.

När du klarat det kan du välja att ta din CBA examen - där du även får göra ett praktiska prov.

Är du intresserad och inte en kund hos oss ännu så kontaktar order@bacala.se för att beställa din DVD skicka. Detta är första steget att börja din utbildning.