KONTAKTA

BACALA INVEST AKTIEBOLAG
Org. nr. 556370-4369

TELEFON
08-26 66 62

BESÖKSADRESS
Sveavägen 135
11346 Stockholm

FAKTURAADRESS
Box 23047
10435 Stockholm

 

MAILA

MAIL TILL ORDER
order@bacala.se

MAIL TILL WEBSHOP
webshop@bacala.se

MAIL TILL EKONOMI
ekonomi@bacala.se

 

KONTORSTIDER

MÅNDAG- FREDAG
08:30-16:00

LÖRDAG
Stängt

SÖNDAG
Stängt

SÄRSKILDA DAGAR
ÖPPETTIDER

 

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Kurs 7-9:e april

7:e April CBA (Certified Balloon Artist) Detta är ett praktiskt prov, och för att kunna anmäla sig till detta måste man ha klarat av de skriftliga proven först. Se information på Qualatex hemsida hur man går till väga  Qualatex - Utbildning.Se nedan (CBA) information om utbildningsmaterial

8:e Retail Essentials - Nybörjar kursen främst för dig som säljer i butik. Här får du en massa tips och trix för hur du på bästa sätt jobbar med ballonger till försäljning i butik för att vara så effektiv och kreativ som möjligt och för att få bästa förtjänst och självklart lära dig att göra en massa fina uppsättningar. 

9:e Masters utbildning - Minsta förkunskap avklarad retail Essentials.En vidareutbildning där du lär dig mer om större dekorjobb, denna gång är intriktningen teknik.

Kurserna är på engelska och hålls av Keith Stirman som jobbar som utbildare på Qualatex och de kommer att hållas på Times Hotel i Stockholm. Keith har varit hos oss ett flertal gånger förut och är mycket uppskattad. Anmälan och frågor till order@bacala.se begränsat antal platser så först till kvarn :-)

Pris: CBA 500 sek, Retail Essentials 2500 sek, Master Class 2500 sek. Vid anmälan till både Retail Essentials och Master Class är priset 4000 sek. Lunch och fika ingår på Retail och Master.

OBS ändrade kursdatum.

 

Utbildning i ballongdekor - kom igång

VIll du jobba med ballonger och lära dig de väsentliga grunderna för att komma igång?

Vi kan hälpa dig på endast tre timmar då du får lära dig grunderna i ballongdekor och därefter kan böjra förstår hur de flesta ballongdekorationer är uppbyggda. Vi lär ut olika tekniker som gör att du i framtiden kan klara av att göra egna dekorationer, inspirerad av det du ser på bilder från andra dekoratörer.

Du får information om utrustning och tillbehör som behövs för att göra ballongdekorationer, samt att vi tillsammans gör dekoren vi går igenom. Till många ballongdekorationer används luft. Du får lära dig göra tre olika ballonggirlanger, med 4, 5 och 6-kluster. Girlanger används bland annat till ballongbågar och ballongpelare.

Du får även prova på att göra en-ballongsgirlanger, moln samt bollar bestående av flera ballonger (topiries) Vi går igenom dekor med helium och visar dig två enkla sätt att göra ballongbuketter.

Efter denna praktiska kurs har du lärt dig grunderna och teknikerna till ballongdekor, men har självklart mycket kvar att lära.

Kursen kostar 2500 kr per person för 3 timmar inklusive material och hålls i våra lokaler på Sveavägen 133 i Stockholm. Är ni flera kan vi göra ett grupppris. 

Vid överenskommelse kan vi även hålla kursen hos dig. Kontakta oss för mer information.

Maila till order@bacala.se om du är intresserad av att gå denna kurs så kommer ni överens om ett lämpligt kurstillfälle

Bli en CBA- Certifierad Ballong Artist

Det finns även en mycket bra DVD kurs framtagen av vår leverantör som vi kan rekommendera!

CBA Training kit (den är på engelska utan text). Där får du grundligt lära dig det som är värt att veta för att lyckas med ballongdekor.

Du kan registrera dig och göra ett skriftligt test.

När du klarat det kan du välja att ta din CBA examen - där du även får göra ett praktiska prov.

Är du intresserad och inte en kund hos oss ännu så kontaktar order@bacala.se för att beställa din DVD skicka. Detta är första steget att börja din utbildning.

Certifiering i Sverige 2019 kommer att ske den 7:e april på Ballongverkstan Sveavägen 133, Stockholm.